avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa caen principal 7820 pentru a opera in reges si a ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa caen principal 7820 pentru a opera in reges si a face activitatea de resurse umane?

Buna ziua! Am incercat sa infiiintez un pfa caen principal 7820 pentru a opera in reges si a face activitatea de resurse umane. Am curs de inspector resurse umane. Cei de la RECOM imi spun ca nu pot infiinta un pfa cu acest cod caen principal. S-a lovit cineva de o asemenea situatie? Cum a rezolvat o? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Georgemonte , utilizator 18:34, 4 Septembrie 2025
CAEN 7820 - Activități ale agențiilor de plasare temporară a forței de muncă și furnizarea altor resurse umane; prin urmare, daca vreti sa prestati "servicii de resurse umane", nu este un cod potrivit;
Lista cu caenurile interzise pt PFA o gasiti pe [ link extern ] .
7821 nu apare insa in lista asta; cu toate acestea, din cate am observat, 7821 apare listat cu restrictia de a fi obiect principal de activitate.
Pentru ce vreti sa faceti, vi se potriveste mai degraba CAEN 8299 - Alte activități de servicii-suport pentru întreprinderi n.c.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen firma de resurse umane aylyn87 aylyn87 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: imi voi deschide firma de resurse umane si as dori sa stiu ce coduri CAEN trebuie incluse in actul ... (vezi toată discuția)
Diferenta caen 7810 - caen 7830 octapuspus octapuspus Puteti sa imi spuneti care este diferenta intre cod CAEN 7810 si cod CAEN 7830? Multumesc! (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane autorizat ca pfa iuliana7526 iuliana7526 Poate inspectorul de resurse umane desfasura activitate economica in mod independent pe domeniul relatii de munca si organizare. Daca da, cu ce CAEN si ce ... (vezi toată discuția)