avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Vă rog mult să-mi spună cineva dacă există ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Vă rog mult să-mi spună cineva dacă există explicit ...

Bună ziua!
Vă rog mult să-mi spună cineva dacă există explicit în legislație interdicția ca profesorii de gimnaziu să aibă o zi metodică. Faptul că au zi metodică profesorii metodiști și coordonatorii de proiecte educaționale este clar. Ceea ce mă interesează este dacă se interzice celorlalți să aibă acea zi metodică. Până acum, de 23 de ani, a existat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 5 Septembrie 2025
Ordinul nr.5447/2020
art. 63
(1) Inspectoratul școlar stabilește o zi metodică pentru coordonatorii pentru proiecte și programe educative școlare și extrașcolare.
...

Legea nu face distinctie .
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare acordare de stimulente financiare elevilor care participă ... Oana E84 Oana E84 Bună ziua! Vă rog frumos să mă ajutați și pe mine cu un raspuns clar in ceea ce privește acordarea de stimulente financiare elevilor care participă ... (vezi toată discuția)
Regulamentul in scoli mai ceva ca la puscarie!!!!! lilianacatana lilianacatana Sunt mama unei eleve in clasa aIVa si matusa unei eleve in clasa I a ,de ceva timp ne este interzis parintilor sa mergem cu copii la scoala dimineata si sa ... (vezi toată discuția)
Lucrare scrisa Ramona099 Ramona099 Buna ziua un profesor nu imi permite sa dau o lucrare. Ii este permis sa faca asa ? Ce masuri as putea sa iau ? (vezi toată discuția)