avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un certificat de mostenitor di anul 1987. Sotia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un certificat de mostenitor di anul 1987. Sotia ...

Buna ziua.
Am un certificat de mostenitor di anul 1987.Sotia este trecuta in acest certificat de mostenitor,impreuna cu tatal ei si doua surori.Tatal sotiei,sotia mea si una dintre surori sunt decedate.Sora in viata,refuza orice discutie;nu vrea sa participe la mostenire.Eu,in calitate de mostenitor al sotiei,cu cadastru pe teren,fara acte pentru casa,cun este specificat in cartea funciara,pot sa notez acest certifict de mostenitor in cartea funciara?Daca,DA,ce acte imi trebuie?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bren , utilizator 08:45, 6 Septembrie 2025
După ce va fi dezbătută succesiunea de pe urma soției dvs,, se va menționa în CF dreptul dvs asupra acelui imobil.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune liviana2001 liviana2001 Buna ziua, vreau sa va intreb daca pentru succesiune imi trebuie cartea funciara pentru casa.Sotul a decedat in urma cu 4 luni si am ramas mostenitori sotia si ... (vezi toată discuția)
Suprafete suprapuse,tp si cf 1Adriana 1Adriana Mama vinde casa si 800 mp (din totalul de 2000mp),uneia dintre fiice in 1970.Cand se emite TP in 1997,suprafata apare nemodificata in intravilan,adica ... (vezi toată discuția)
Succesiune Costel Badiu Costel Badiu Buna seara , as ruga pe cineva care are idee la urm: mea intrebare: Tatăl meu a construit o casa pe terenul părinților lui ( bunicii mei) . Constructia ... (vezi toată discuția)