avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Îmi puteți spune care este programul de vizită al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Îmi puteți spune care este programul de vizită al tatălui ...

Îmi puteți spune care este programul de vizită al tatălui unui minor în vârstă de 10 luni?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:37, 6 Septembrie 2025
În instanță, dacă există neînțelegeri, se stabilește de regulă un program care să aibă loc doar în prezența mamei, la domiciliul acesteia sau într-un loc public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere program vizita minor oanapdv oanapdv Sotul meu mai are o fetitza de care a aflat la nasterea acesteia de la bunicii materni. Din lipsa dovezilor solicitate ( test ADN) sotul a fost reticient si nu ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor OLIMPIUCLAUDIU OLIMPIUCLAUDIU Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma sprijiniti cu un sfat privind incredintare minor spre crestere si educare, descris succint mai jos: Am o fetita in ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor 6 luni annak annak Buna ziua, vreau sa expun si eu problema unei prietene si sa va solicit ajutorul. Aceasta s-a despartit de tatal copilului imediat dupa nastrere, o vreme pe ... (vezi toată discuția)