avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! Am o situație încurcată. Comisie de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Am o situație încurcată. Comisie de concurs formata ...

Buna ziua! Am o situație încurcată. Comisie de concurs formata din funcționari publici salariați ai instituției și functionari din alte instituții. Pe salariații instituției nu ii pot plati pentru că depășesc indemnizația viceprimarului, dar pe ceilalți da? Nu este discriminare? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Salarizare AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Avand in vedere ca indemnizatiile primarilor si viceprimarilor raman la nivelul indemnizatiei din decembrie 2019, in aceast caz, salariile ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nyky_2007nyk nyky_2007nyk Sunt functionar public sunt in comisie pentru proiecte cu fonduri europene, exemplu POCU, SI nu sunt platit deoarece depasesc indemnizatia viceprimarului ? Ei ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public Miiia Miiia Buna ziua , lucrez intr o institutie de stat angajata pe perioada contractuala . Sunt posturi scoase la concurs pentru functionari publici si in bibliografia ... (vezi toată discuția)