Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Am o situație încurcată. Comisie de concurs formata ...

Buna ziua! Am o situație încurcată. Comisie de concurs formata din funcționari publici salariați ai instituției și functionari din alte instituții. Pe salariații instituției nu ii pot plati pentru că depășesc indemnizația viceprimarului, dar pe ceilalți da? Nu este discriminare? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: florinacojocaru , utilizator 14:33, 7 Septembrie 2025
Ce treaba are indemnizatia viceprimarului cu indemnizatia de concurs?
art.11, alin 4 din Legea 153/2016, care impune limitarea veniturilor salariale pentru salariații din administrația publică.

Cornel Vasile a scris:

Ce treaba are indemnizatia viceprimarului cu indemnizatia de concurs?

In opinia mea, indemnizația membrului unei comisii de concurs nu intră sub incidența art. 11 alin. (4) din Legea 153/2017 privind salarizarea.
Mulțumesc. Un punct de vedere legal?

Cornel Vasile a scris:

In opinia mea, indemnizația membrului unei comisii de concurs nu intră sub incidența art. 11 alin. (4) din Legea 153/2017 privind salarizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația de hrana Iulian7106 Iulian7106 Lucrez în administrația publică locală și trebuie să mi se acorde indemnizația de hrană, conform art. 18 din Legea nr. 153/2017. Primind această ... (vezi toată discuția)
Salarizare romica boss romica boss dupa noua lege a salarizarii,un secretat de primarie poate avea salariul mai mare ca al viceprimarului. (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatorul ... buiavasi buiavasi Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatorul aspect: in temeiul prevederilor art. 11 alin. (4) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind ... (vezi toată discuția)