avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am si eu o nelamurire privind o procura pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am si eu o nelamurire privind o procura pentru dezbatere ...

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire privind o procura pentru dezbatere succesiune.
Unul dintre mostenitori, mai precis o sora a defunctului care are 91 de ani , nu se poate deplasa la notariat.
Recomandarea a fost
: procura notariala. Pai daca nu se poate deplasa la notariat pentru succesiune, cum se poate deplasa la notariat pentru procura??
Care ar fi rezolvarea?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:38, 8 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
poate veni notarul acasa pentru procura. discutati la notariat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune la 2 ani de la data decesului jewelled jewelled In noiembrie 2011 mama mea a decedat.Suntem 3 frati din care: 1 (unul) stabilit in Germania - mi-a trimis procura de preluare a succesiunii de catre mine, 1 ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor. lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: tatal meu a decedat,nu a lasat nici un testament,mai am o sora care e plecata de 20 de ani,cu familia ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei parti dintr-un apartament fara acordul celorlalti mostenitori giussy giussy Buna seara, As vrea sa va pun o intrebare la care de cateva zile caut raspuns. Bunicul meu a murit acum doi ani. Sotia lui (bunica mea) traieste. Dupa ... (vezi toată discuția)