avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am cumparat munitie demilitarizata sau mai pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am cumparat munitie demilitarizata sau mai pe romaneste ...

Daca am cumparat munitie demilitarizata sau mai pe romaneste niste gloante care au glontul propriu zis in ele (capul de cupru) si tubul (cartusul) + capsa percutata, dar tubul este ingaurit in laterala pt a demilitariza/ inertiza munitia, pot pati ceva dpdv legal? Din ce am citit pe internet in Romania trebuie sa vina cu un certificat de demilitarizare, daca nu are acel certificat ,este o problema? Sa ma duc sa declar la politie sau mai bine sa evit sa fac asta intrucat poate fi mai rau ?
Cel mai recent răspuns: Sergio90 , utilizator 14:52, 9 Septembrie 2025
daca te duci la politie iti da amenda contraventionala , fiecare munitie care nu e destinata scopurilor militare trebuie sa aibe certificat ca e dezafectata.
Care ar fi solutia "optima" in acest caz? S-a contorizat cumva faptul ca am intrat in posesia a asa ceva (cand a trecut vama)? Am cumparat-o din afara, mutlumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de v-c cu uzufruct viager atacat: partea mostenita de la parintele decedat ramane a mea, nu? jlvera jlvera Am o problema de aproape 4 luni incoace: ingrijesc un tata cu un AVC hemoragic, care a fost atat de inconstient, incat a umblat cu o femeie cu 30 de ani mai ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)