avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În timpul căsătoriei cu fostul soț, am plătit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În timpul căsătoriei cu fostul soț, am plătit contravaloarea ...

În timpul căsătoriei cu fostul soț, am plătit contravaloarea unui teren, pentru care lui i s-a făcut de către vânzător o procură. Între timp, noi am divorțat și nu am făcut partajul, iar vânzătorul a decedat.
Fiul vânzătorului a vândut unei terțe persoane terenul cu acordul fostului soț, pentru a încasa el banii(soțul) și a nu intra în patrimoniul de la partaj.
Menționez faptul că, atât procura, cât și actul de vanzare-cumparare s-au incheiat la același notar. Nu este un abuz/ilegalitate din partea notarului?!?! Cum pot acționa mai departe?????

Alte discuții în legătură

S-a semnat o promisiune bilaterala pentru un teren proprietate ... nitmar nitmar S-a semnat o promisiune bilaterala pentru un teren proprietate comuna soti si s- a achitat mare parte din suma in contul personal al sotului, conform ... (vezi toată discuția)
Partaj datorii din timpul casniciei costinbiclea costinbiclea Buna ziua, Fosta sotie a semnat in timpul casatoriei un antecontract de vanzare-cumparare, pentru un teren, pe care nu l-a dus la indeplinire. A fost data in ... (vezi toată discuția)
Intrebare partaj . luptator luptator Situatia este in felul urmator ; sotia a plecat de acasa la mama ei sub pretextul ca are nevoie de ajutor in cresterea copilului....au trecut 2 ani timp in ... (vezi toată discuția)