avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am deschis un SRL cu prestari servicii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am deschis un SRL cu prestari servicii imfrumusetare ...

Buna ziua, am deschis un SRL cu prestari servicii imfrumusetare si tratamente, dar intre timp am primit o oferta de munca cu contract, Daca srl nu este activ pot sa lucrez ca angajat cu carte de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 10 Septembrie 2025
Puteti suspenda activitatea SRL la Registrul comertului si la ANAF, apoi sa va angajati cu contract individual de munca la un angajator care v-a facut o oferta de munca.
Puteti lucra si chiar daca SRL ramane activ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de acreditare pentru prestarea serviciilor de recrutare? uunicodes uunicodes Buna ziua, Corporatiile prezente in Romania au nevoie de diferite profile de angajati (programatori, contabili, etc). Activitatea pe care urmeaza sa o ... (vezi toată discuția)
Contract contabil akyla akyla Buna ziua, Doresc sa imi deschid un SRL-D si sa ma inscriu in Registrul operatorilor intracomunitari(mi se cere VAT nr la o inregistrare pe un site unde voi ... (vezi toată discuția)
Cum poți să lucrezi pentru mai multe firme? Dani Turculeanu Dani Turculeanu În momentul acesta lucrez în marketing la o firmă cu contract de munca pe 8 ore. În același timp vreau să mai țin partea de publicitate online la mai ... (vezi toată discuția)