avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputernicire pentru pensie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputernicire pentru pensie

Buna ziua,
Doresc sa imputernicesc o persoana sa imi depuna dosarul de pensie, si pe o alta sa imi ridice decizia, taloanele de pensie, sau sa depuna cereri in numele meu, etc.
Este posibil, sau trebuie sa fie una si aceeasi persoana imputernicita?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2025
Dumitru Josan, utilizator

Alte discuții în legătură

Certificat de viata; taloane; plata pensiei Pensionara tinara Pensionara tinara Buna seara, Este posibil ca certificatul de Viata din cadrul pensionarii mele in urma cu mai bine de 1 an parafat si stampilat de ambasada Romana sa fie ... (vezi toată discuția)
Suport juridic - transfer pensie de la o banca la alta ContSters407253 ContSters407253 mama are proprire pe cardul de pensie cardul este blocat in fiecare luna se face propirea ,apoi merge la banca pentru a scoate restul mama doreste sa ... (vezi toată discuția)
Contribuția de 2% pe salariu mfrasineanu mfrasineanu Am lucrat in România din anul 1971 pina in anul 1990. Locuiesc in America si nu știu cu sa procedez sa depun dosarul de pensie pt.limita de virsta. Nu am ... (vezi toată discuția)