Adică cum este dreptul lor să nu se prezinte la proces,când fac parte din masa succesorală.. Nu îi interesează acest proces dar averea îi interesează .Cum sunt legile în România ca cel păgubit să și plătească ei să fie corect iar cei ce au înșelat să-și vadă de treburile lor și cu buzunarele pline..Ei au luat tot iar eu care nu am primit nimic ,stau prin sălile judecătoriei ,sunt corect merg la termen și îmi spuneți ca nu sunt obligați,eu cu cine mă judec,daca pârâții lipsesc.?
Nu reusiti sa explicati situația concreta mai mult exprimati o nemulțumire.. Se pare ca nu aveți nici av pt ca dacă aveați aceste lucruri banale va erau clare.Nu este nevoie ca părțile sa fie prezente,important este ca ele sa fie legal citate iar dvs dacă sunteți reclamanta sa faceți dovada susținerile,sa administrați probe pt a convinge judecatorul etc.
Nu reusiti sa explicati situația concreta mai mult exprimati o nemulțumire.. Se pare ca nu aveți nici av pt ca dacă aveați aceste lucruri banale va erau clare.Nu este nevoie ca părțile sa fie prezente,important este ca ele sa fie legal citate iar dvs dacă sunteți reclamanta sa faceți dovada susținerile,sa administrați probe pt a convinge judecatorul etc.