Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o garsoniera pe numele meu și l-am trecut pe fiul meu sa ...

Am o garsoniera, pe numele meu, și l-am trecut pe fiul meu saa îngrijească, și după ce mor ii revine lui.De 10 ani eu plătesc întreținerea,nu contribuie cu nimic,cum pot sa îl dau afară? Ma jignește în plus f.urat.Nu ii place sa muncească, și atunci când o face și are bani ii joaca și ii bea!cum sa procedez?
Nu prea se înțelege, cum e pe numele dvs dar l-ati trecut pe fiu...
Faceti cerere de evacuare daca inca sunteti proprietar sau uzufructuar
Puteți solicita in instanta rezilierea contractului de intretinere si sa-l evacuați pe fiul dvs din locuinta.
Contactați un avocat sa vedeți exact ce acte i-ati întocmit fiului dvs si cum îl puteți revoca.
Mergeți cu actul la un avocat și nu mai plătiți datoriile copilului major dacă nu merge la școală. Nu de alta, dar nu îl încurajează să muncească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna a fi in posesie? serg2001 serg2001 Nu imi este foarte clar ce inseamna posesie a unui imobil. Eu am cumparat o garsoniera si o alta persoana a capatat drept de uzufruct viager. Prima ... (vezi toată discuția)
Abuz psihic - parinte newvendetta25 newvendetta25 Salutare, Am 18 ani, locuiesc cu fratele meu in varsta de 8 ani, mama, tatal si bunica noastra. Problema este abuzul psihic facut de tatal nostru.Obisnuieste ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un copil major Dodo74 Dodo74 Buna ziua, va scriu in numele unei vecine care nu stie sa utilizeze un forum. Incerc sa fiu scurt dar in acelasi timp sa creez peisajul cat mai concludent, ... (vezi toată discuția)