avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de muncă fix sau mobil O firma cu sediul în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de muncă fix sau mobil O firma cu sediul în Cluj-Napoca ...

Loc de muncă fix sau mobil

O firma cu sediul în Cluj-Napoca are 2 angajați care locuiesc în București și care își desfășoară activitatea la un terț partener al societății din București, in baza unui contract de comodat.

Ce se trece în Reges la locul muncii: fix sau mobil ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Septembrie 2025
econo, utilizator

Alte discuții în legătură

Am un angajat incadrat ca montator instalatii solare(desfasoara ... ioanaovidiu ioanaovidiu Buna ziua, Am un angajat incadrat ca montator instalatii solare(desfasoara munca la sediul societatii cat si pe teren la locatii ale clientilor cand sunt ... (vezi toată discuția)
Angajat intr-o localitate unde nu este punct de lucru andreealexie andreealexie As vrea sa stiu in ce conditii pot angaja o persoana sa lucreze in orasul ei de domiciliu far ca societatea sa aiba punct de lucru acolo. De ex. societatea ... (vezi toată discuția)
In reges online contractele de munca cu timp partial se trec ... luminitaardelean luminitaardelean In reges online contractele de munca cu timp partial se trec cu ore pe saptamana sau nu est egresit daca se trec in ore de munca pe zi?Ma intereseaza si baza ... (vezi toată discuția)