avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ...Garant bancă
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

...Garant bancă

Bună ziua in 2005 am fost garant la banca pentru o colegă de muncă nu a plătit nici o rată vineri 12 septembrie am primit plic pe adresa mea că sunt data în judecată.Ce pot să fac

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca si firma de recuperare creante. ionutradut ionutradut Buna ziua, In anul 2010 am solicitat o refinantare la un credit de nevoi personale ,data scadenta fiind 15 ale fiecarei luni.In luna iulie ,pe data de ,12 am ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla pentru neplata? cucumihaela cucumihaela am un credit la o banca la care nu am mai platit de aproximativ un an din motive financiare...sotul este in somaj iar eu am 300 lei ... (vezi toată discuția)
Executare silit a girantului petrutza_i petrutza_i Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat la urmatoarea problema. In 5 - 12 2005 am girat pentru un coleg de munca pentru un credit de nevoi personale la ... (vezi toată discuția)