avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum imi pot schimba codul COR de la calificarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum imi pot schimba codul COR de la calificarea mașinist ...

Buna ziua cum imi pot schimba codul cor de la calificarea mașinist la masini pentru terasamente
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 16 Septembrie 2025
Vedeti aici Rezumatul generat de AI: [ link extern ]
Prin act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in functie de calificare Andrei Gica Andrei Gica Pot sa angajez pe cineva pe functia de masinist la masini pentru tersamente, in conditiile in care calificarea respectivei persoane este de mecanic masini si ... (vezi toată discuția)
Fisa postului gabitza79 gabitza79 Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu o fisa postului pentru masinist la masini de terasamente (ifronist)? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Fisa postului masinist la masini pt terasamente nicoriciclaudia nicoriciclaudia Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog,cu fisa postului pentru Masinist la Masini pt. Terasament. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)