avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
LIVE, ACUM (325 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un dosar la poliția economica, înregistrat în data ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un dosar la poliția economica, înregistrat în data de 11/02/2024 ...

Buna ziua
Îmi poate spune cineva:un dosar la poliția economica, înregistrat în data de 11/02/2024 la poliție și dat număr de dosar penal, cat poate sta in cadrul poliției până pleacă la tribunalul ?
Sau în cat timp se soluționează un astfel de caz?
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 16:24, 18 Septembrie 2025
Nu exista un termen stabilit prin lege. Procurorul de caz este cel care poate trimite dosarul in instanta, dupa ce primeste investigarea dosarului de la politia economica si dupa caz, completeaza cercetarea penala.
Plângerea făcută la poliție are deja și număr de dosar penal. ( Inregistrat)

Nu ar fii trebuit să ajungă dosarul la tribunalul?
ar trebui dar nu a ajuns inca. am vazut cercetare penala care dureaza si 5 ani
Ca s-a dat numar la dosar, nu inseamna ca cercetarea penala s-a finalizat. De regula, numar de dosar se da atunci cand incepe cercetarea finala. Dosarul penal se trimite in instanta cand cercetarea penala s-a finalizat.

carlitosbest a scris:

ar trebui dar nu a ajuns inca. am vazut cercetare penala care dureaza si 5 ani

Fără avocat bun durează și 7 sau 10 ani.
Asta e România.
Mulți nu știu cum sta treaba în România.

Alte discuții în legătură

Unde se poate depune o plangere civila Fili Fagaras Fili Fagaras La ce foruri din Bucuresti se poate depune o plangere civila daca nu sunt din Bucuresti..am facut plangere impotriva unui medic chirurg din Buzau la Parchet ... (vezi toată discuția)
Termen stadiu de cercetare penala Narcisa_ Narcisa_ 1) De la data depunerii unei plangeri penale, organul de cercetare penala are un termen anumit pentru solutionare a cercetarii penale? In cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe ... dranka123 dranka123 Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe olx pe fata, anuntul prezenta un anumit laptop, am primit in colet un laptop de 10 ori mai ... (vezi toată discuția)