avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un dosar la poliția economica, înregistrat în data ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un dosar la poliția economica, înregistrat în data de 11/02/2024 ...

Buna ziua
Îmi poate spune cineva:un dosar la poliția economica, înregistrat în data de 11/02/2024 la poliție și dat număr de dosar penal, cat poate sta in cadrul poliției până pleacă la tribunalul ?
Sau în cat timp se soluționează un astfel de caz?
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 16:24, 18 Septembrie 2025
Puteti depune la judecatorie contestatie privind durata procesului penal, dupa 12 luni de la inceperea urmaririi penale.
Luati-va un avocat pentru asta
Ce sa conteste la judecatorie, daca dosarul nu a iesit de la parchet ?

Contestația privind durata procesului penal se poate formula de către suspect, inculpat, persoana vătămată, partea civilă sau partea responsabilă civilmente atunci când procesul nu se desfășoară într-o durată rezonabilă. Această contestație se depune la instanța competentă, fie judecătorul de drepturi și libertăți pentru faza de urmărire penală, fie instanța ierarhic superioară pentru faza de judecată, și vizează solicitarea accelerării procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate depune o plangere civila Fili Fagaras Fili Fagaras La ce foruri din Bucuresti se poate depune o plangere civila daca nu sunt din Bucuresti..am facut plangere impotriva unui medic chirurg din Buzau la Parchet ... (vezi toată discuția)
Termen stadiu de cercetare penala Narcisa_ Narcisa_ 1) De la data depunerii unei plangeri penale, organul de cercetare penala are un termen anumit pentru solutionare a cercetarii penale? In cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe ... dranka123 dranka123 Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe olx pe fata, anuntul prezenta un anumit laptop, am primit in colet un laptop de 10 ori mai ... (vezi toată discuția)