Am un contract de leasing pe firma. ratele sunt achitate la zi dar firma este in faliment. Firma este cu datorii la ANAF. Intrebarea este daca ANAF-ul poate sa imi ia masina, mai am 15 rate de achitat
Proprietarul masinii este firma de leasing, nu firma dvs. Firma dvs este utilizator. Deci deocamdata ANAF nu poate executa silit firma pentru acea masina.
Problema va aparea la finalul perioadei de leasing. De asemenea, in functie de cum e folosita masina, se poate dispune si angajarea raspunderii patrimoniale a administratorului
De fapt astazi am primit urmatorul mesaj de la o firma de colectare/recuperare bunuri ,, Buna ziua!Urmare a discuției telefonice, privind contractul de leasing încheiat între ............., atașat va trimit notificarea de denuntare inițiată de administratorul judiciar și împuternicirea.
Conform contractului aveti obligatia predarii bunului finantat prin contract. Urmeaza sa convenim impreuna data si locul predarii,,
Insolventa
mireacaty
Buna ziua ,
Am o firma intrata in insolventa din ian 2014 . Prin procedura s-a vandut bunul din firma ca sa se poata achita datoriile .
Prin vanzare s-a ... (vezi toată discuția)