avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am un contract de leasing pe firma. ratele sunt ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am un contract de leasing pe firma. ratele sunt achitate la zi ...

Am un contract de leasing pe firma. ratele sunt achitate la zi dar firma este in faliment. Firma este cu datorii la ANAF. Intrebarea este daca ANAF-ul poate sa imi ia masina, mai am 15 rate de achitat
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2025
Marci58, utilizator
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:40, 18 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este normal ceea ce fac. Achitarea ratelor de pe firma scade masa ce poate fi recuperata. Cred ca cel mai bine ar fi sa predati masina si sa preia leasing-ul un apropiat. E doar o sugestie.. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperari- proces administrator societate- pierdere bunuri lucylle lucylle Buna ziua....Am o problema si as dori un sfat in acest sens. O sa incerc sa fiu succinta: Mama a fost pentru 3 ani administratorul unei firme, insa in ... (vezi toată discuția)
Am un leasing auto pe o societate care a fost „abandonată” ... Claudia.D Claudia.D Buna seara Am un leasing auto pe o societate care a fost \"abandonată \"pe timpul pandemiei Nu mai are activitate dar nu a fost închisă și are și ceva ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosminghe cosminghe Buna ziua, Am un srl cu domeniu de activitate transporturi am luat in leasing 3 autovehicule pe 5 ani dupa 3 ani adica in vara trecuta pentru ca ... (vezi toată discuția)