avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa de orfan! Bună ziua, Dacă m-am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa de orfan! Bună ziua, Dacă m-am recăsătorit,copiii din ...

Bursa de orfan!
Bună ziua,
Dacă m-am recăsătorit,copiii din prima căsnicie mai au dreptul la bursa de orfan ( tatăl lor fiind decedat) copiii elevi gimnaziu si liceu.
Mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:09, 17 Septembrie 2025
Da, ca ei tot orfani sunt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am o fiica de 17 ani, tatăl ei a decedat acum 6 ani, eu ... Arade Marinela Arade Marinela Buna seara,am o fica de 17 ani ,tatăl ei a decedat acu 6 ani,eu m-am recasatorit,dece nu i se acordă bursa de orfan de un parinte (vezi toată discuția)
Bursa scolara 2012-2013 ionutrizea ionutrizea Buna ziua, imi puteti spune si mie daca se acorda bursa de merit sau pentru rezultate bune si elevilor de liceu si ce conditii trebuie sa indeplineasca un elev ... (vezi toată discuția)
In cazul in care mama decedata a fost beneficiara de ajutor social ... Mariana Topciu Mariana Topciu In cazul in care mama decedata a fost beneficiara de ajutor social , copiii minori au dreptul la pensie de urmas ? (vezi toată discuția)