avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Detin o intreprindere individuala ajunsa la numarul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Detin o intreprindere individuala ajunsa la numarul maxim legal ...

Detin o intreprindere individuala ajunsa la numarul maxim legal de 8 angajati.
Pentru desfasurarea activitatii este necesar suplimentarea numarului de angajati dar fara a schimba forma de organizare (ii)
In acest sens luam in calcul urmatoarea varianta:
Infintarea unui SRL in cadrul caruia sa angajam personalul suplimentar necesar, si intocmirea unui contract de colaborare / prestari servicii sau alt tip intre cele doua firme prin intermediul caruia angajatii SRL-ului sa isi desfasoare activitatea in cadrul ii-ului.

Intrebarea este: Vor avea acesti angajati ai SRL-ului vreo restrictie in ceea ce priveste activitatea pe care o pot desfasura la intreprinderea individuala?

Este acest lucru legal?
In cazul in care nu este legal rog numiti legea care interzice acest lucru pentru a o studia.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot sa infiintez o intreprindere familiala/individuala daca sunt functionar public? ContSters54942 ContSters54942 Buna ziua! Am cateva intrebari la care raspunsurile dvs. mi-ar putea fi de foarte mare ajutor: 1. Statutul de functionar public ma poate impiedica sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl suzy23 suzy23 Buna ziua. As vrea sa imi deschid o firma in domeniul IT, un SRL. Dar pe numele meu mai am o firma de tip II (Intreprindere individuala - prin care am accesat ... (vezi toată discuția)
Infintare af dtflorentina dtflorentina Buna ziua, doresc sa-mi infintez o asociatie familiala si as vrea sa primesc cateva lamuriri in acest sens. Va rog sa-mi spuneti daca sunt angajata cu carte ... (vezi toată discuția)