avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit decizia de pensionare anticipata a unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit decizia de pensionare anticipata a unui ...

Buna ziua,
Am primit decizia de pensionare anticipata a unui salariat azi. Cand ii incetez CIM ? Stiu ca in lege se spune la data comunicarii dar mai spune si ceva de 5 zile pentru constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca. Am la dispozitie 5 zile in care mai poate lucra?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 17 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La data comunicarii deciziei inceteaza de drept c.i.m. .. nu mai are nicio zi de munca de la data comunicarii deciziei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar limita de varsta - poate sa lucreze in continuare fara incetare cim initial pt pensionare Loredana_84 Loredana_84 Astazi am primit informarea ca la o firma la care tinem contabilitatea a venit o decizie de pensionare a unui salariat. Avand in vedere ca astazi e miercuri si ... (vezi toată discuția)
Încetarea -56lit c zxz19 zxz19 Buna ziua Am primit o adresa de la casa de Pensii o adresa prin care se comunica ca a fost emisă decizie de pensie anticipata pt un angajat, nr deciziei. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) ... Aldea Mariana Aldea Mariana Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) vechime pot lucra în continuare? Po lua și pensie și salariu? (vezi toată discuția)