avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pierderi apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pierderi apa

buna ziua.
In apartament s-a spart o conducta de apă, nu stiu daca este sau nu comuna . Acuma ma pune să plătesc toate pierderea de apă desi apometru indica o valoare mai mica. Spune că face media normală și restul trebuie sa plătesc eu, Este normal? De unde stiu eu ca nu au fost pierderi și de la alte apartamente
Cu stima
Eliza
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 14:22, 18 Septembrie 2025
Asociația nu are dreptul să va oblige să plătiti „din ochi” pierderi fără dovadă clară că sunt provocate de instalația dvs. Faceti o constatare cu o firma autorizata, sa vedeti unde este sparta teava si daca este conducta comuna sau este a apartamentului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor la asociația de proprietari: cum se plătesc pierderile de apă și reparațiile de la subsol dacă sunt proprietari cu coloană de alimentare individuală? CAlexandraRaluca CAlexandraRaluca Buna seara! Problemele noastre , ale locatarilor, au început în luna iulie când o țeavă de la subsolul blocului s a spart. Că prin minune după părerea ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune ale blocului odille odille buna seara, in blocul in care stau sa spart teava de apa calda din perete chiar in dreptul meu eu am facut toate reparatiile necesare iar acuma ... (vezi toată discuția)
Scurgere apa subsol roredrosu roredrosu Buna ziua, In urma defectiunii la calorifer, am coborat cu instalatorul la subsol pentru a goli instalatia sa poata repara instalatorul chemat pentru ... (vezi toată discuția)