avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Va rog sa îmi comunicați cate zile de concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Va rog sa îmi comunicați cate zile de concediu medical ...

Buna ziua
Va rog sa îmi comunicați ,cate zile de concediu medical pentru un episod acut de boală poate da medicul de familie ?
Afecțiunea este datorata suprasolicitarii vocii la locul de munca( calk center).
Mulțumesc anticipat pentru răspunsul dvs

Alte discuții în legătură

Avand in vedere modificarile legislative prin ordinul ... Oanamilitaru Oanamilitaru Buna ziua, avand in vedere modificarile legislative prin Ordinul pentru completarea Normelor de aplicare a prevederilor OUG 158/2005 privind concediile si ... (vezi toată discuția)
Concediu medical de la medic de familie mangy mangy Buna ziua, in 2019 am beneficiat de concediu medical , si anume : in perioada 7-15.01.2019 (9 zile) acordat de medicul de familie, iar in perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru boala obisnuita dupa concediul postnatal AlinaIoanPopa AlinaIoanPopa Buna ziua, Am o intrebare la care sper ca DVS veti avea raspunsul. Anul trecut in luna Noimebrie am pierdut copilul la nastere. Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)