avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua. Va rog sa ne comunicati cum putem intra in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua. Va rog sa ne comunicati cum putem intra in posesia ...

Buna ziua. Va rog sa ne comunicati cum putem intra in posesia materialul de curs, la care am participat astazi? "ESG in Romania" - sustinut de dna. Avram Monica. Multumim anticipat! O zi buna!

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca?!? atris4 atris4 Buna ziua, In data de 13.11.2014 s-a pronuntat o hotarare legata de un proces de contestatie la executare (ultima sedinta). Este posibil sa nu se fi ... (vezi toată discuția)
Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)
Casatorie in fairfax county, virginia, america Gratiela S Gratiela S Buna ziua. Matusa mea este casatorita in America, Fairfax County, Viriginia. Ea are dubla cetatenie, iar sotul ei este american, Ambii stiu ca nu au nici un ... (vezi toată discuția)