Bună ziua! Mulțumesc din suflet pentru răspuns! Mi-ați dat o speranță ca s-ar mai putea face ceva în legătură cu apelul ,dar după cum ați spus ,rămâne de văzut ce va face instanța ,deși dacă ar respinge apelul, mi se pare ca s-ar face discriminare,deoarece toți avem dreptul la o justiție corectă chiar dacă nu știm să trimitem un email cu un fișier PDF " prin atașare directă " la email șa cum scria în emailul prin care am fost înștiințată că mi-a fost respins de la înregistrare și în care au fost invocate prevederile articolului 94 indice 1 alineatul 1 din hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr 3243/2022 ,câtă vreme exista decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție numărul 45/2020 si din punctul meu de vedere în Codul de Procedură Civilă nu se face referire
la tipul de fișier si modalitatea prin care
acesta poate fi atașat unui email pentru a transmite documente la dosar si a fi luat în considerare si nici "sancțiunile " pentru trimiterea unui email cu un fișier atașat neconform cu prevederile articolului 41 indice 1 aliniat 1 din hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii numărul 3243/2022. Spun asta cu atât mai mult cu cât pot dovedi că este vorba de același apel cu același conținut.
Da, primul apel a fost depus în termen în ultima zi a termenului prin intermediul email ului ,iar al doilea apel a fost depus ca urmare a respingerii de la înregistrarea primului email . Ambele cereri de apel au același conținut și o pot demonstra printr-o filmare pe care o s-o fac și o să o încarc pe un dvd-r, filmare din care rezultă cum a fost trimis primul e mail , faptul că a fost atașat un fișier PDF din whatsapp si de asemenea voi arata conținutul fișierului mai precis cele trei pagini ale apelului,accesînd fișierul si derulînd paginile. De asemenea, la fel voi face și cu cel de al doilea e mail cel care s a înregistrat la judecătorie și sper ca prin dovedirea faptului că fișierele atașate au același conținut fiind vorba de o singură cerere de apel fapt care reiese și din consultarea semnăturilor și aranjarea lor în pagină, fiecare pagină a apelului fiind semnată, instanța va înțelege că am dreptul la justiție chiar dacă s a produs o mică greșeală la momentul trimiterii primului email.Mulțumesc încă o dată!
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Da, este o situație complicată dar ar trebui luat în seama apelul în termen.
Rămâne de văzut ce va face instanta.
Va trebui sa dovediți ca este același apel.
București 2025