Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Ma intereseaza sa accesez cursul de mediere online, ...

Buna ziua. Ma intereseaza sa acceses cursul de mediere online, daca se poate. Nu sunt in tara si deci nu am optiunea de a participa face to face din pacate. Imi puteti spune va rog daca exista aceasta optiune cu cineva acreditat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sylphina , utilizator 21:27, 15 Noiembrie 2025
Intrebati aici
[ link extern ] /

[ link extern ] /

Multumesc frumos. Am contactat promedierea@gmail.com si din pacate mi s-a spus ca nu se face online. Mai exista si altcineva pe piata care ofera acest curs online via Teams poate? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2025
Sylphina, utilizator
Vedeti aici
[ link extern ] /
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa înțelegeți care este succesul medierii în România uitați va pe acest forum,:câte întrebări se adresează într o zi la orice categorie juridica și câte întrebări s au adresat aici în ultimele 6 luni..Boom ul medierii de acum cativa ani a adus câștiguri doar celor care au organizat cursurile....
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind acreditarea cursurilor online Blu37 Blu37 Am accesat site-ul cnfap.ro si m-am documentat despre acreditarea cursurilor pentru adulti (perfectionare, calificare, etc) in stilul formal, adica la clasa. ... (vezi toată discuția)
Costul cursului de formare ca si mediator TRC TRC Cam care ar fi costul unui curs de mediator? Este ceva termen in care trebuie sa te autorizezi dupa terminarea cursurilor? (vezi toată discuția)
Curs mediator Corina Capotã Corina Capotã Acum 2 ani m-am înscris pentru a urma un curs de mediator. M-am înscris pe site-ul http://www.mediere.ro/ şi am rămas pe lista de aşteptare. La începutul ... (vezi toată discuția)