avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă cineva a transferat bani unei persoane care s-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă cineva a transferat bani unei persoane care s-a dat drept ...

Dacă cineva a transferat bani unei persoane care s-a dat drept o ruda, deci prin inselaciune, mai poate exista vreo șansă să îi recupereze persoana pagubită?
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 15:25, 19 Septembrie 2025
Buna ziua

Da, sa depuna cat mai repede reclamatie la politie.
planere pentru inselaciune la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de inselaciune prin telefon Crusader2010 Crusader2010 Buna ziua. As avea 2 probleme cu care doresc sa va cer ajutorul, ele fiind asemanatoare. Practic as dori sa stiu ce masuri legale exista impotriva unor astfel ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma de bani imprumutata Maritt Maritt Buna ziua, Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a recupera o suma de bani? Anul trecut o ruda a imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la cumpărarea unei mașini. cum îmi pot recupera banii? Deaconescu Andrei Deaconescu Andrei Bună dimineața. In ziua de sambata 03-02-2018 am fost cu sotia sa cumparam un autoturism. Ne-am intalnit cu asa zisul proprietar in curtea unei benzinarii ( ... (vezi toată discuția)