Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces de inmatriculare Buna ziua! Daca sunt in proces de inmatriculare ...

Proces de inmatriculare

Buna ziua! Daca sunt in proces de inmatriculare cu o firma care poate rezolva totul pentru mine pentru procedura, dar asta consta in a-mi lasa actele originale la ei pana se rezolva, oare este legal ca eu sa folosesc copia de la civ si de la talon in caz ca sunt oprit la un control? Deoarece stau in alt oras fata de cel de domiciliu din buletin si trebuie sa fac drumuri dus intors pentru inmatriculare.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 11:46, 19 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
trebuie sa aveti asupra dv talonul in original

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon autoturism retinut .nu sunt proprietar .helpp ContSters381991 ContSters381991 Buna seara , am achizitionat un autoturism in anul 2014 de la o persoana din apropierea orasului meu .Domnul de la care am cumparat masina lucreaza la o firma ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu -> schimbare talon auto blitzblitz blitzblitz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa inteleg care este fluxul (procesul) pentru a schimba talonul auto in urma schimbarii domiciliului. Acum cateva zile am ... (vezi toată discuția)
Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)