Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am un cetatean chinez detasat la firma noastra pentru care am ...

Am un cetatean chinez detasat la firma noastra pentru care am de la Imigrari aviz de detasare. Cum consider aceasta persoana? Am inteles ca nu putem sa-i facem contract de munca, fiind detasat, dar ce obligatii am din punct de vedere legal? Veniturile cum le consider? Va rog suport legal. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 22 Septembrie 2025
Veniturile sunt drepturi salariale .
Nu uitati de instruirea ssm, psi-situatii de urgenta, mediu, deseuri, etc.
Pentru instruire sunt necesare materiale scrise in limba cunoscuta de catre cetateanul respectiv.
cum le consider? drepturi salariale din alte surse? nu-i pot face contract de munca, corect?
Drepturi salariale ca si pentru orice salariat...nu se incheie c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in perioada urmatoare vom avea un angajat detasat ... Monica.cer Monica.cer buna ziua, in perioada urmatoare vom avea un angajat detasat de la o alta firma, pentru o perioada de un an. Va rog sa imi spuneti daca este necesar sa avem ... (vezi toată discuția)
Sa fii angajat de o firma, dar sa lucrezi exclusiv pentru alta Alina6447 Alina6447 Buna ziua! Voiam sa va intreb daca este legal sa fii angajat cu contract de munca la o firma, dar sa lucrezi exclusiv pentru alta companie? Pe scurt: eu ... (vezi toată discuția)
Instruire ssm personal detasat de la alta firma cyan cyan In Fisele de instruirea individuala privind ssm nu exista rubrici/pagini dedicate instruirii in cazul detasarii sau la schimbarea locului de munca de la un ... (vezi toată discuția)