avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 196/2018 prevede la art 90 urmatoarele: ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 196/2018 prevede la art 90 urmatoarele: ...

Legea 196/2018 prevede la art 90 urmatoarele:
"Articolul 90
Cheltuielile pe consumatori tehnici reprezintă cheltuielile asociației de proprietari pentru încălzirea proprietăților individuale - locuințe sau spații cu altă destinație decât aceea de locuință: energia termică sub formă de căldură, combustibilul și energia electrică pentru încălzire, salariu/remunerație pentru fochist și echipament de lucru, costuri pentru funcționarea instalațiilor de încălzire centrală"
Fac parte dintr-o asociatie de proprietari compusa din doua cladiri cu 7 etaje fiecare (32 apartamente) Avem centrala termica de bloc care furnizeaza pentru ambele cladiri apa calda si caldura. Este legal sa repartizam salariul fochistului in mod egal pe cei 32 de proprietari?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:02, 21 Septembrie 2025
Este legal, nu sunt alte detalii care sa va conditioneze o astfel de repartizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pe holul blocului de 8 etaje unde am proprietatea ... Rodi111 Rodi111 Buna ziua, pe holul blocului de 8 etaje unde am proprietatea sunt 2 calorifere mari si la fiecare étaj cate un calorifer.Cum se repartieza plata incalzirii pe ... (vezi toată discuția)
Stabilire cote contribuție la cheltuielile comune LorenaSt LorenaSt Bună ziua! În blocul în care locuiesc sunt 36 de apartamente, ai căror proprietari au înființat Asociație de Proprietari în anul 2010. Blocul are ... (vezi toată discuția)
Sunt pus la plata schimbării țevilor de căldură, deși au fost tăiate cu un etaj mai jos când mi-am pus centrala. e corect? Indrivingvl Indrivingvl Administratorul m-a pus la plata pentru schimbarea tevilor de caldura pe coloana. Mentionez ca eu Stau la etajul 10 iar cand m-am mutat in bloc mi-am bagat ... (vezi toată discuția)