avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Managerul de transport trebuie sa fie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Managerul de transport trebuie sa fie angajat cu ...

Bună ziua,

Managerul de transport trebuie sa fie angajat cu contract individual de munca sau poate activa doar pe baza atestatului si a calitatii de asociat in firma care presteaza servicii de ridesharing?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 14:44, 20 Septembrie 2025
Manager de transport : persoana fizică angajată a unei întreprinderi sau, în cazul în care respectiva întreprindere este persoana fizică, chiar persoana în cauză sau, în cazul în care se prevede în mod expres, o altă persoană fizică desemnată de către întreprinderea respectivă prin contract și care conduce permanent și efectiv activitățile de transport ale întreprinderii respective.
Deci trebuie angajat. Cam asta se deduce din ce ați scris dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mi-am infiintat o societate pentru transport alternativ, ... Bogdann29 Bogdann29 Buna ! , mi-am infiintat o societate pentru transport alternativ, bolt uber, insa eu nu am atestatul pt manager de transport. Un verisor de-al meu detine acest ... (vezi toată discuția)
Buna seara! care este forma legala de angajare a unui manager ... constandache loredana constandache loredana Buna seara! Care este forma legala de angajare a unui manager de transport din afara unitatii? Inteleg ca exista aceasta posibilitate. Ne intereseaza in ... (vezi toată discuția)
Buna pentru infintarea unui srl de transport marfa am înțeles ... V2000 V2000 Buna pentru infintarea unui SRL de transport marfa am înțeles ca îmi trebuie obligatoriu un MANAGER DE TRANSPORT MARFA cine poate îndeplini acceasta ... (vezi toată discuția)