avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru a obține autorizația de transport în ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru a obține autorizația de transport în București, cei de la ARR îmi cer ca sediul firmei să fie în București.

Bună ziua, am nevoie de o lămurire juridică. Sunt administratorul unei firme prin care prestez servicii Uber/Bolt, dar doar part-time, în weekend. În prezent, sediul social al firmei este în județul Argeș. Pentru a obține autorizația de transport în București, cei de la ARR îmi cer ca sediul firmei să fie în București. Mă gândesc să închei un contract de închiriere cu proprietara apartamentului în care locuiesc cu chirie, pentru a putea muta sediul social al firmei din Argeș în București. Este această soluție viabilă și care ar fi implicațiile juridice și fiscale ale unei astfel de mutări?
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 18:59, 21 Septembrie 2025
Buna ziua

Da, conform OUG 49/2019 cerinta este ca sediul social sa fie in aceeasi localitate unde aveti sediul.
Aveti 2 posibilitati:
--> mutati sediul social ar firmei in Bucuresti (nu se accepta sediu secundar, vedeti decizia ICCJ 792/14.02.2025)
--> deschideti o alta firma in Bucuresti

Daca mutati sediul social:
1. proprietarul apartamentului trebuie sa fie de acord cu acest lucru.
2. daca proprietarul e de acord, atunci trebuie sa parcurgeti pasii necesari atat la ONRC cat si la ANAF

Dupa ce ati schimbat sediul, trebuie sa:
1. aveti in vedere ca, pe firma, daca aveti contract de inchiriere cu o persoana fizica, firma dvs va trebui sa retina si sa plateasca impozitul pe venit datorat de proprietarul imobilului.
2. aveti grija la data de expirare a contractului de inchiriere. daca va expira documentul care va da dreptul la o locatie ca sediu social si nu in reinnoiti, firma va fi declarata inactiva.

Mai este varianta in care cumparati gazduire pentru sediul social, inclusiv posta romana ofera acest serviciu. Asa scapati de acordul proprietarului si de obligatia de a declara impozitul pentru chiria platita. Dar pentru asta platiti in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)
Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Stau in chirie. Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. Sunt freelancer si as dori sa fac un PFA. Sediul ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract sediu de firma pgbb22 pgbb22 Buna ziua, Am un apartament in care am avut chiriasi care au plecat acum un an. Acestia au inca o firma cu sediul la adresa unde locuiesc. Anul acesta au ... (vezi toată discuția)