avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca ne-am portat la REGES trebuie sa introducem ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca ne-am portat la REGES trebuie sa introducem medicalele, ...

Buna ziua! Daca ne-am portat la REGES trebuie sa introducem medicalele, respectand termenul de 3 zile, chiar daca s-a prelungit perioada de inrolare pana in decembrie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 22 Septembrie 2025
Trebuie introduse ... chiar daca termenul este prelungit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediile medicale de la data se introduc (avand in ... sanduioana588@gmail.com sanduioana588@gmail.com Buna ziua Concediile medicale de la data se introduc (avand in vedere ca aplicatia REGES-Online am instalat-o in data de 23.07.2025 - ce coduri de boala sunt ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Prelungire perioada cim d_roxana d_roxana Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Am un CIM cu perioada determinata (07.10.2014 - 07.04.2015). Am uitat sa-i fac prelungirea de perioada din ... (vezi toată discuția)