avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un SRL cu activitate transport marfă și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un SRL cu activitate transport marfă și intermedieri

Bună ziua
am un SRL cu activitate transport marfă ,și intermedieri adică casa de expediții
țin să precizez ca,pe casa de expediție nu mai desfășor activitate
întrebarea e trebuie să închid/radiez de la camera de comerț această activitate? Și să rămân doar cu activitatea pe care o desfășor?
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 14:06, 30 Septembrie 2025
Nu trebuie să închizi/radiezi codul CAEN pentru casa de expediții dacă nu mai desfășori activitatea. Este doar o opțiune de simplificare, nu o obligație legală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de expeditii 2025 andrey23ken andrey23ken Casa de expeditii 2025 Salutare, Solicit ajutorul dvs in privinta infiintare casa de expeditie (FFWD) COD CAEN actualizat 5231 1) A.R.R. sustine sa am si ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen are o casa de expeditii? daca are dubita sub3.5tone dar face transport la cererea clientilor international mai are nevoie de licenta de transport? olden olden casa de expeditii este un intermediar al firmei de transport care semneaza banuiesc contracte in numele transportatorului ce cod CAEN se practica? (vezi toată discuția)
Acte necesare case de expeditie bombaxxl80 bombaxxl80 Buna ziua,am vazut ca da-ti un ajutor foarte mare oamenilor,prin raspunsuri si vreau sa va intreb si eu ceva.Am o firma de transport marfa,(cod caen 4941)cu ... (vezi toată discuția)