Adrian ALBU a scris:
Cereți la serviciul de evidență a persoanelor datele pe care ei le au despre data dvs de naștere și apoi cereți rectificarea actului denaștere la primăria care a eliberat actul.
Mulțumesc frumos pentru răspuns,,
așa cum am scris în descrierea problemei, am căutat deja în arhivele primariei (adică evidența populației) și arhivele lor NU mai există decât încăpând cu anul 1980! Eu fiind născută în 1976, pur și simplu nu mai au arhiva…. Singurul act găsit este același identic cu al meu, adică o copie după cel greșit! În afară de asta, nu mai au absolut nimic! Nici la arhiva județeană nu am găsit nimic referitor la nașterea mea! Tocmai asta este problema mea. Am făcut o cere de rectificare a certificatului de naștere, dar ei îmi cer dovezi MIE, dovezi pe care ei le-au distrus odată cu arhiva! În maternitatea în care m-am născut, m-am lovit de aceeași problemă, nu mai au arhiva! Le-am propus o declarație notarială pe proprie răspundere , a părinților mei, în speță a mamei, dar mi s-a spus că nu se ia in considerare!
Și atunci, cum pot eu să le demonstrez că absolut toate actele mele sunt corecte, și CNP-ul de pe toate actele este corect, și doar cifra 06 este greșită?!