avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Figurez in concediu fara plata incepand cu aprilie ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Figurez in concediu fara plata incepand cu aprilie 2025.

Figurez in concediu fara plata incepand cu aprilie 2025. Acum doresc sa infiintez un PFA. Intrebarea mea este cand voi avea calitatea de asigurat sau cand anume va trebui sa platesc cei 2430 lei, dupa depunerea declaratiei unice? Sau pot plati acum la infiintare si se actualizeaza statutul de asigurat? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am un serviciu full time in care sunt asigurat medical si am un pfa Alex dancaa Alex dancaa Am un servici full time in care sunt asigurat medical si am un PFA pentru Glovo nu am avut mai deloc activitate la glovo , PFA a fost facut pe la sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Dacă fac contract la anaf pentru coasigurat la ... fanyfany fanyfany Bună ziua , dacă fac contract la ANAF pentru coasigurat la 1 sept 2025 și plătesc prima rata de 607 Ron și la 1 decembrie coasiguratul se angajează mai ... (vezi toată discuția)
Dețin un pfa a cărui activitate doresc să o suspend Radu L Radu L Bună ziua, Dețin un PFA, a cărui activitate doresc să o suspend temporar începând cu 21.03.25 spre a intra în concediu de creștere a copilului. ... (vezi toată discuția)