avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt pensionar miltar, in decizia de pensionare este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt pensionar miltar, in decizia de pensionare este doar strict ...

Sunt pensionar miltar , in decizia de pensionare este doar strict pe ani din cadrul serviciului militar .Inainte de a fi cadrul militat am lucrat 10 ani in grupa 1 de munca. dupa pensionare am mai lucrat inca 10 ani , pana la implinirea varstei de 65 voi avea o vechime de peste 25 ani lucrati in civil .Intrebarea mea este la implinirea varstei de 65 ani voi primi si o pensie civila?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:41, 23 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti depune dosar de pensionare pentru anii lucrati in civil la CJP.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Veți primi pensie și din sistemul public la împlinirea vârstei standard de 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? pensie militara sau civila? iurcut dumitru iurcut dumitru sunt nascut in octombrie 1955 alucrat 2.5 ani in viata civila dupa care am fost cadru militar 17 ani cu tot cu stagiu militar si scola militara in 1993 am ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie cojex cojex Buna ziua. Sunt pensionar militar, angajat de 4 ani in sectorul public, de pe 9 decembrie fiind disponibilizat in baza L329 (am optat pentru pensie). ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie ... sebiTM sebiTM Buna ziua, Sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie stabilita în baza legii 263/2010. Prima decizie de pensionare a fost actualizata prin ... (vezi toată discuția)