avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot instala o centrala pe gaz intr-un apartament a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot instala o centrala pe gaz intr-un apartament a cărui proprietar este decedat?

Pot instala o centrala pe gaz intr-un apartament a cărui proprietar este decedat. Menționez ca proprietarul era tatăl meu dar încă nu am făcut dezbaterea moștenirii și prin urmare nu am act de proprietate pe numele meu.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 02:18, 24 Septembrie 2025
Buna ziua

Nu, cel putin nu oficial/legal.

Formalitatile necesare pentru debransare (daca este cazul) si pentru proiectul de gaz impun acordul proprietarului imobilului.
Faceti succesiunea mai intai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal Aureliacostin Aureliacostin E legal sa montezi o centrala la o casa unde propietari sunt decedati de 14 ani ..dar montezi centrala pe numele decedatului???? (vezi toată discuția)
Proiect de gaz Alinalis Alinalis Buna ziua, De curand am cumparat un apt. iar la momentul respectiv proprietarul mi-a zis ca nu are proiectul de gaz, dar ca pot cere o copie de la EON. Am ... (vezi toată discuția)
Debransare apaterm ora601 ora601 Buna ziua. In informatiile pe care le-am luat de la firma ce imi furnizeaza agent termic , sc.apaterm.s.a., este specificat faptul ca pentru a putea face o ... (vezi toată discuția)