avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În institutia care lucrez a fost data o decizie prin ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În institutia care lucrez a fost data o decizie prin ...

Buna ziua,in institutia care lucrez a fost data o decizie prin care nu se adauga in fisa postului atributii din alt departament ( ex de verificat si validat inregistrati). Dupa 2 sapt de la decizie vine o anexa a fisei postului in care pe langa validat inreg mai sunt adaugate testat aplicatie, implementat aplicatie, insusit legislatie,suport telefonic. Intrebarea mea este ce se intampla daca nu semnez de luare la cunostiinta sau nu fac acele sarcini pentru care nu am fost instruit si nu cunosc fluxul. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 26 Septembrie 2025
Aceste atributii modifica substantial fisa postului?
Enorm de mult,

Cornel Vasile a scris:

Aceste atributii modifica substantial fisa postului?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acst caz, trebuie acordul dvs potrivit practicii judiciare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare angajat crucy2014 crucy2014 Eu de aproape 3 ani am executat activitati ce nu fac parte din fisa postului. Acum mi se spune ca o sa fiu testat . De ceva timp in cadrul firmei au aparut ... (vezi toată discuția)
Modificare fisa postului functionar public fără instruire în ... jacquelline jacquelline Modificare fisa postului functionar public fără instruire în legătură cu noile atribuții Am următoarea problema: mi s-a modificat fisa postului prin ... (vezi toată discuția)
Fisa postului trebuie intocmita si semnata in fiecare an ? ContSters177731 ContSters177731 bună ziua ! lucrez într-o instituţie de stat si am probleme cu superiorul meu deoarece sustine că e vina mea că nu am intocmit fişa postului pentru anul ... (vezi toată discuția)