Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensia de întreținere și bursa socială

buna , daca tatal meu este obligat sa plateasca pensia alimentara prin ordin executoresc mai pot primi bursa sociala privind familia monoparentala de la facultate?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2025
miau-miau, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:54, 30 Septembrie 2025
Pensia de intretinere se ia in calculul venitului mediu net pe membru de familie pentru bursa sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar bursa sociala duluman2002 duluman2002 Buna seara. Am o intrebare privitoare la depunerea dosarului pentru bursa sociala in calitate de student. Parintii mei sunt divortati, iar mama mea are o ... (vezi toată discuția)
Buna o mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim ... Ingheta Ingheta Buna O mamica care lucreaza si un copil in clasa pregatitoare.venit:minim pe economie + pensie intretinere minima..n au fost casatoriti parintii.custodie ... (vezi toată discuția)
Asistenta sociala familie monoparentala dumitrunicolae dumitrunicolae in ce conditii pot primi de la stat ajutor , avand in vedere ca imi cresc singur copilul si nu primesc pensia alimentara de la cealalta parte , desi e ... (vezi toată discuția)