avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tatal meu s-a nascut in Bulgaria in 1934. Dupa 1950 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tatal meu s-a nascut in Bulgaria in 1934. Dupa 1950 familia a ...

Tatal meu s-a nascut in Bulgaria in 1934. Dupa 1950 familia a fost stramutata/deportata in Ro. La pensie, i s-a adaugat o suma pr ca a fost nascut in Bulgaria. In 2014 el a murit. Eu, ca fiica, acum in prag de pensionare pot beneficia de ceva?
Multumesc

Alte discuții în legătură

in contextul legii nr 154 /2021 cu modificarile si ... olteanutinca olteanutinca Buna ziua ! In contextul legii nr 154 /2021 cu modificarile si competarile articolelor,eu fiica celui deportat in per 1940-1945 ,tatal meu fiind atunci ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în calitate de fiica de strămutat, în speta lg ... Felipala Felipala Bună ziua, în calitate de fiica de strămutat, în speta Lg 154/2021, prin Hotărârea CPMBuc, perioada de strămutarea a fost considerata decembrie ... (vezi toată discuția)
Dobîndire titlu proprietate petra727 petra727 Cum trebuie să procedez pentru a obţine un titlu de proprietate pe un teren intravilan (curţi + arabil), situat în jud. Tulcea, teren pe care îl ... (vezi toată discuția)