avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
LIVE, ACUM (501 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fiica mea in calitate de proprietar al unui apartament ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fiica mea in calitate de proprietar al unui apartament ne-a luat ...

Fiica mea in calitate de proprietar al unui apartament ne-a luat in spatiu pe mine si pe mama mea, avand ambele CI pe adresa respectiva si locuind in Bucuresti.
Daca dorim un certificat de atestare fiscala atat pentru mine cat si pentru mama mea, in ce calitate il putem solicita ? Sau trebuie proprietarul (fiica mea) sa il solicite pentru noi in calitate de mandatat ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Kirita , utilizator 20:17, 28 Septembrie 2025
Certificatul de atestare fiscala se solicita in nume propriu(nu trebuie sa aveti nicio calitate) de la locul de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare luare in spatiu (carte de identitate expirata) Danyca Danyca Buna ziua, As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si ce documente sunt necesare pentru luarea in spatiu a unei persoane ( prietena mea ) care are ... (vezi toată discuția)
Mostenire ioanaorghidan ioanaorghidan Buna ziua, Intrebare: Sunt unic mostenitor,tata a decedat in 2009 si mama in 2012.Pentru vanzarea apartamentului trebuie sa fac succesiune.Cum se ... (vezi toată discuția)
Cât se întinde mandatul? pot obține acest document de la primărie? ... MaraToaderia20 MaraToaderia20 Cât se întinde mandatul? Pot obține acest document de la Primărie? Bună ziua! Tatăl meu este proprietarul unui teren. Deține acte, este cu ... (vezi toată discuția)