avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Locuiesc in Londra și mi-a expirat cartea de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Locuiesc in Londra și mi-a expirat cartea de identitate. Pot ...

Locuiesc in Londra și mi-a expirat cartea de identitate. Pot sa împuternicesc pe cineva din alta localitate pt o noua carte de identitate? Să-i trebuie din localitatea de domiciliu? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Vasile Laurentiu Manole , Avocat 10:00, 30 Septembrie 2025
Sigur. Trebuie facuta o procura la Consulatul Romaniei dn Londra, prin care imputerniciti pe cineva din Romania sa se ocupe cu depunerea documentelor si ridicarea cartii de identitate. Cei de la consulat va pot da informatii cu privire la procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Procura pentru reinoirea buletinului respinsa TrandafirIrina TrandafirIrina Buna seara. Locuiesc in Italia si mi-a expirat cartea de identitate.Am mers la consulatul Romaniei din Catania si am facut o procura.Am trimis procura in ... (vezi toată discuția)
Carte identitate - resedinta in strainatate + schimbare domiciliu in romania ContSters250855 ContSters250855 Locuiesc in Londra de 2 ani si in curand imi va expira cartea de identitate. Cartea de identitate curenta a fost eliberata in Bucuresti pentru ca acolo locuiam ... (vezi toată discuția)