avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am nevoie de 2 bilete de trimitere de la medicul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am nevoie de 2 bilete de trimitere de la medicul ...

Buna ziua , daca am nevoie de 2 bilete de trimitere de la medicul de familie , una pt spital stat si una pt alt spital privat , medicul îmi poate refuza aceste trimiteri?
Menționez ca mi a dat doar una !
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:50, 30 Septembrie 2025
Bineînțeles, că statul nu vă decontează 2 internări la două spitale, pentru aceeași afecțiune.
Peste 3 luni puteți cere o nouă trimitere pentru spitalizare.

Biletul emis este valabil la orice spital din țară dacă are secție pentru respectiva afecțiune.
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2025
Dapix, utilizator
Pentru o singura afectiune , pentru o singura specialitate , medicul - daca considera ca e nevoie , nu daca doar pacientul il cere - poate elibera un singur bilet de trimitere , o data la 3 luni . Nu doar pentru internare , chiar si pentru consultatie .
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2025
CHKa, utilizator
Care este prevederea legala ce mentioneaza o data la 3 luni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimiterea de la medicul de familie gabrielcio gabrielcio Buna ziua, Mama mea este pensionare, si are nevoie de o artroscopie.A beneficiat in urma unei trimiteri de la medicul de familie, de un RMN gratuit.Medicul ... (vezi toată discuția)
Bilet de trimitere consult medical Roxana Ilea Roxana Ilea De curand m-am confruntat cu urmatoarea situatie din domeniul asigurarilor de sanatate: am avut nevoie de o consultatie medicala la pneumologie si am solicitat ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu medical dupa externare adusca adusca Am fost operata pe data de 30 ian. La externare medicul din spital mi-a acordat CM de 21 zile. Intrucat starea de sanatate si conditiile de munca de la ... (vezi toată discuția)