Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acoperis bloc

Suntem proprietarii unui bloc intr-o Asociatie de locatari iar unul dintre vecini si-a construit acoperis deasupra apartamentului situat in miflocul cladirii, obstructionand panta de la scurgerea de apa spre burlan. A construit un zid inaite sa
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:58, 1 Octombrie 2025
Convocati Adunarea Generala ca sa hotarasca sa i se puna in vedere sa aduca acoperisul la forma initiala. II puteti trimite notificare prin avocat si executor judecatoresc. De asemenea Primăria poate dispune oprirea lucrărilor și chiar demolarea lor, fiind fara autorizatie, la sesizarea Asociatiei. Daca nu intelege, rezolvarea este prin instanta.
Problema este ca administratora ne-a spus ca ei ii este frica sa vorbeasca cu el pentru ca este violent verbal,primaria ne-a spus ca suntem proprietari si ca sa mergem la Politia Locala(habar n-am daca ei au atributii in acest sens).Suntem foarte dezorientati .
Buna ziua

Depuneti o reclamatie la ISC: [ link extern ]

Pentru acea modificare avea nevoie de autorizatie de construire si de aprobare din partea asociatiei.

Insa nu administratorul trebuie sa vorbeasca, ci presedintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție casa PANITA ROXANA PANITA ROXANA În spatele casei mele la 50 cm de zidul meu care este de fapt limita proprietatiiintre noi s-a făcut o casa cu etaj a carei streasina ajunge pe casa mea iar ... (vezi toată discuția)
Turturi bloc cris2279 cris2279 Buna ziua, De curand ne-am mutat intr-un apartament cumparat prin credit, deci evaluat: se afla la etajul patru intr-un bloc cu 4 nivele. La acelasi bloc la ... (vezi toată discuția)
Declinare responsabilitate presedinte asociatie freeluz freeluz Buna ziua! Locatarii de la etajul 4 al unui bloc au fost de curand somati sa dea o declaratie pe propria raspundere, la notar, in cazul in care nu sunt de ... (vezi toată discuția)