avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Soția mea a fost victima unei înșelăciuni prin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Soția mea a fost victima unei înșelăciuni prin constrângere ...

Soția mea a fost victima unei înșelăciuni prin constrângere (persoane care s-au dat drept polițiști au făcut-o să ia un credit Revolut și să transfere banii). Avem dosar penal deschis. Revolut nu vrea să anuleze creditul.

Întrebare: se poate anula un astfel de credit și ce fel de avocat ar trebui să căutăm (penal sau bancar)?
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 20:39, 8 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate anula nici un fel de credit, care a fost LEGAL acordat de către creditorul financiar.
Creditul trebuie achitat total, plus toate taxele de acordare și dobânzile.
Ar putea fi anulat doar în situație de nelegalitate și abuz, din partea creditorului financiar.

Nu este vina creditorului pentru ce a făcut soția dumneavoastră.
Dacă soția a greșit, ea va suporta consecințele.
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2025
Dapix, utilizator
daca e vorba de inselaciune, depuneti plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost contactată telefonic de o persoană care s-a recomandat ... Rlx999 Rlx999 Am fost contactată telefonic de o persoană care s-a recomandat ca reprezentant al băncii mele. Aceasta mi-a transmis că ar fi fost accesat în mod ... (vezi toată discuția)
Suma din declarația de scadență anticipată a băncii este mult mai mică decât cea din cererea de executare silită a firmei de recuperări creanțe. este aceasta o infracțiune? sandup sandup Buna ziua, In Cererea de executare silita, o firma de recuperare, a scris urmatoarele:,, Precizam ca banca a declarat exigibilitatea anticipata a creantelor ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate: un coleg a făcut mai multe credite pe numele meu la ifn-uri doar cu o copie de buletin. am făcut plângere penală, dar deja sunt executat silit. ce pot face? Ovidiubistrita Ovidiubistrita În speranța că îmi veți răspunde va scriu și eu problema mea. In 2017 fara să știu un coleg de munca cu o copie de a mea de buletin a reușit să ... (vezi toată discuția)