avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am depus cererea de rezervare a denumirii online prin ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am depus cererea de rezervare a denumirii online prin ...

Buna ziua, am depus cererea de rezervare a denumirii online prin e-mail pe 24 septembrie, si ieri primesc un mail in care mi se spune ca traducerea legalizata trebuie trimisa prin posta. Aveti idee daca odata cu asta trebuie trimis si o copie CI sau altceva?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:29, 3 Octombrie 2025
Eventual anexati în copie mail ul primit..
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezervare denumire pentru ong – se poate face online? bogdandev bogdandev Rezervare denumire pentru ONG – se poate face online? Bună ziua, Doresc să înființez un ONG (asociație) împreună cu alți 2 membri fondatori și ... (vezi toată discuția)
Cerere de rezervare a denumirii karesz888 karesz888 Bună! Am trimis și eu o cerere de rezervare a denumirii pentru o asociatie. Am primit răspuns din partea MJ cum că denumirea este doar în engleză și ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare la primul termen de judecata lonita lonita Buna ziua. Am primit citatie intr-un proces civil, sunt chemat in calitate de parat, primul termen este pe 01 octombrie. Pe 24 Septembrie am trimis prin ... (vezi toată discuția)