avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Comisia centrala de inventariere -componenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Comisia centrala de inventariere -componenta

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un articol din lege privind numirea in comisia centrala de inventariere a directorului financiar contabil , care are datoria de a instrui si a coordona buna desfasurare a inventarierii . Multumesc

Alte discuții în legătură

Presedintele comisiei de inventariere adinavig adinavig Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: la societatea la care lucrez sunt sef compartiment financiar contabil. La inventarierea patrimoniului am fost ... (vezi toată discuția)
Rapundere pt un inventar nesemnat clauddy clauddy Salut! Ma confrunt cu o problema si as vrea niste sfaturi...legale. lucrez la o gradinita si mi s-a dat un cabinet, cu diverse lucruri, etc. De curand s-a ... (vezi toată discuția)
Grav adam. adam. buna.. am o intrebare .. as vrea sa plec cu preaviz de la locul meu de munca actual ... sunt gestionar la un depozit iar directorul vrea sa ma puna sa semnez ... (vezi toată discuția)