avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot da în judecata Casa de pensii a Municipiului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot da în judecata Casa de pensii a Municipiului București ...

Pot da în judecata Casa de pensii a Municipiului București și cere în instanta expertiza financiar judiciara pe pensie ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:26, 3 Octombrie 2025
Sunteți în termen să depuneti contestația/acțiunea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensie aldorin aldorin Am depus o contestatie la decizia de pensie la Tribunalul Bucuresti si am chemat in judecata Casa de Pensii a Sectorului care a emis decizia, trebuia sa chem ... (vezi toată discuția)
Pe cine chem in judecata recalculare pensie contestatie respinsa de ccc oste oste Sunt pensionar bucurestean, iar Comisia Centrala de Contestatii mi-a respins contestatia. Eu, aflandu-ma in termenul legal, chem in judecata: - Casa Locala ... (vezi toată discuția)
Intampinare facuta de casa de pensii la chemare in judecata pentru recalculare pensie silie silie Buna ziua.Am depus la casa de pensii sector 6 o cerere de recalculare a pensiei prin luarea in calcul a unor venituri dintr-o adeverinta obtinuta dupa iesirea ... (vezi toată discuția)